Transex afspraak enorme lul in klein kutje


transex afspraak enorme lul in klein kutje

Elke dag trok hij zich wel drie keer af met die gedachten. Fanny daarentegen voelde zich vooral schuldig. Haar man Jan was die avond thuis gekomen en toen ze naar bed gingen wilde hij nog wel even neuken. Fanny hield het af door te zeggen dat ze moe was maar toen Jan de volgende ochtend weer met zijn stijve leuter tegen haar aan kwam liggen, liet ze het toch toe.

Ze vond het heel raar om nu Jan's lul in haar te hebben, ze had het gevoel dat haar kutje veel te wijd was voor Jan's bescheiden pik en ze was zelfs een beetje bang dat Jan het zou merken dat er iets heel groots in had gezeten. Jan ging echter gewoon zijn gang en net als altijd kwam hij gewoon klaar na een tijdje te hebben geneukt. Fanny had zichzelf ook bevredigd door haar klitje tegelijk te masseren en daardoor waren ze vrijwel tegelijk klaargekomen.

Het enige dat anders was dan andere keren waren Fanny's gedachten, toen ze Bart's gigantische lul in haar gedachten voorstelde, was het klaarkomen ineens niet moeilijk meer geweest. Terwijl Bart dat weekend lekker ging stappen en om te proberen te scoren wist Fanny eigenlijk geen raad met zichzelf.

Aan de ene kant wilde ze trouw blijven aan Jan en het neuken met Bart als eenmalige gebeurtenis zien. Tegelijkertijd voelde ze kriebels in haar onderbuik als je alleen al aan Bart dacht. Op zondagmiddag droomde ze wat weg terwijl ze op de bank lag te lezen en ze zag Bart's machtige lul weer voor zich. Het geil stroomde uit haar kut en ze moest zich haasten naar boven om een schoon slipje aan te trekken en niet door te lekken.

Op maandagochtend ging Fanny net als alle maandagen naar de sportschool met haar beste vriendin Isabel. Isabel was weliswaar 47 jaar, maar ze had een bijna meisjesachtig lichaam. Ze was klein van stuk, en was heel slank. Ze sportte veel en at altijd heel gezond.

Aan haar gezicht zag je haar leeftijd, maar haar kleine borsten en echt dunne figuur leken meer op een puber dan een vrouw van In verhouding tot de rest van haar lichaam had ze wel ietwat brede heupen, maar alles was verder super slank en afgetraind.

Isabel woonde een paar straten bij Fanny vandaan en was getrouwd met Teun en had 2 kinderen. Fanny wist dat Isabel niets tekort kwam want Teun was dol op haar en Isabel vertelde vaak smeuïge verhalen over hoe ze seks hadden. Nadat ze gesport hadden gingen ze thee drinken bij Isabel thuis. Vrijwel meteen liet Fanny het gesprek komen op wat er vrijdag gebeurd was.

Ze had weliswaar met Bart afgesproken er met niemand over te praten maar ze moest gewoon haar twijfels bij iemand kwijt. Uiteraard was Isabel enorm verbaasd over het verhaal van Fanny en Bart.

Ze luisterde naar Fanny's twijfels en haar gevoel naar Jan toe. Isabel stelde Fanny gerust door te stellen dat heel veel relaties juist goed blijven als een van de partners ook buiten de relatie dingen vindt die binnen de relatie niet mogelijk zijn. Isabel vond dat het gewoon moest kunnen. Maar in elk geval zou mijn nieuwsgierigheid ook wel zijn gewekt door zijn verhalen en die te grote piemel van hem.

Ze had veel ervaring met verschillende mannen hoewel ze sinds Teun wel monogaam was. Ze had nog nooit een lul gezien of gevoeld die te groot voor haar was ondanks haar tengere lijf en ze kon het zich eigenlijk ook niet voorstellen. Ze had twee kinderen gebaard dus een grote lul kon geen probleem zijn.

Kijk, ik ben vrij fors en heb een flinke kont maar we hebben natuurlijk niet kunnen testen of zijn lul in vrouw past die eenzelfde figuur heeft als jij. Isabel wist even niet wat te zeggen, zojuist had ze een grote mond gehad maar nu leek het erop dat dat misschien wel werkelijkheid zou kunnen worden.

Hij weet wie je bent en gezien zijn geiligheid geloof ik niet dat hij 'nee' zal zeggen. Ze spraken af dat Fanny Bart zou bellen met het voorstel. Meteen die middag belde Fanny Bart op. Nadat ze eerst had gehoord dat het goed met hem ging kwam ze ter zake: Integendeel, ze kwam met een voorstel waarvan zijn lul in zijn broek alweer groeide.

Ze woont een paar straten verderop. Ze is een goede vriendin van mij. Bart wist meteen wie ze bedoelde. Ja, dat was een prachtige vrouw.

Hij zag ze vaak hardlopen door de buurt in haar strakke legging en shirt. Hij vond dat ze een geweldig figuur had en inderdaad leek dat best veel op dat van zijn eerdere vriendinnetjes. Hij zou maar wat graag zijn lul in Isabel uitproberen. Ja, ik denk wel dat het goed is om het haar te vragen. Ik vind het wel spannend, ben jij er ook bij dan? Meteen nadat ze had opgehangen belde Fanny naar Isabel: Hij vond je altijd al een leuk vrouw, zei hij.

Hij stelde echter wel een conditie. Hij wil dat ik er bij ben. Maar Isabel reageerde positief: Hopelijk is het voor jou ook geen probleem? Voor mij helemaal geen probleem. Omdat ze alle drie eigenlijk niet konden wachten werd meteen de volgende ochtend afgesproken. Fanny en Isabel zouden naar Bart's studentenkamer komen want het zou opvallen als Bart ineens op dinsdag in de straat van zijn ouders zou worden gesignaleerd.

Die dag stonden Fanny en Isabel om half tien bij Bart voor de deur. Alle medestudenten waren naar college gegaan maar Bart had gezegd dat ie zich niet lekker voelde en een dagje over sloeg. Hij liet de dames binnen en met drie zoenen kusten ze elkaar vriendelijk gedag. De klik tussen Isabel en Bart was zoals verwacht meteen goed. Bart had thee gezet en had de pot meegenomen naar zijn kamer. Fanny liep als laatste zijn kamer in en zag een sleutel in het slot van de deur zitten.

Ze deed de deur dicht en draaide de sleutel om. Bart, doe ook je gordijnen dicht want de buren hoeven ook niet mee te genieten. Het was eigenlijk heel gezellig zo! Nadat ze even thee hadden gedronken en wat gepraat kwam Fanny ter zake. Met Isabel er nu bij herhaalde ze nog eens wat het 'probleem' van Bart was. Ze vertelde over zijn grote lul en vertelde bijna wetenschappelijk hoe ze vrijdag hadden getest of zijn lul niet te groot was om te kunnen neuken.

Misschien wil je je kleren alvast uitdoen? Bart knikte en deed zijn broek omlaag. Hij trok in een keer ook zijn boxer mee zodat zijn half slappe lul er meteen uit floepte. Bart gehoorzaamde en voelde zijn lul stijf worden door de aandacht van de twee vrouwen. Hij is jong en kan zijn orgasme nog niet goed controleren.

Ik neem aan dat je niet wilt dat Bart in je klaar komt? Zal ik je weer aftrekken net als de vorige keer? Als zij ook naakt zouden zijn zou het een kleine moeite zijn om klaar te komen schatte hij in. Hij besloot het erop te wagen. Dat zou me erg opwinden en dan kom ik makkelijk klaar. Isabel en Fanny keken elkaar aan en Isabel zei: Isabel was zoals verwacht super slank en had hele kleine tietjes die zelfs te klein waren om te hangen.

Bart vond het heel sexy. Haar heupen waren wel wat breed in verhouding met de rest van haar lichaam maar toen Isabel haar slipje uitdeed zag Bart een mooi kaalgeschoren klein kutje. Fanny had hij natuurlijk al eens naakt gezien maar hij vond het weer mooi om te zien hoe haar grote borsten lekker wiebelden en toen Fanny haar slipje uit deed vroeg Bart zich af of hij vandaag misschien ook nog eens bij Fanny naar binnen mocht, dat zou hij best willen.

Bart's lul groeide meteen naar volle sterkte en Isabel keek bewonderend. Zo'n grote lul had ze inderdaad nog nooit gezien maar ze was vastbesloten om die in haar kut te krijgen. Ik ben heel benieuwd of hij straks in mij past. Alleen dan kan Bart's piemel soepel er in glijden. Hoewel hij het lekker vond dat Fanny hem aftrok, wilde hij eigenlijk gewoon met zijn lul in haar kut. Misschien kon hij eerst nog eens in Fanny om op te warmen? Dan weet ze een beetje wat ze kan verwachten.

Want we zijn hier voor haar natuurlijk. Bart gaf Fanny zijn badjas zodat ze niet naakt over de gang naar het toilet hoefde. Terwijl ze de kamer uit liep pakte Isabel de lul van Bart vast. Ze zag dat er een druppel voorvocht uit de eikel kwam en duwde deze tegen een van haar kleine borsten. Ze bewoog de eikel rond haar kleine tepel die keihard werd. Nu duwde ze het spleetje van de eikel op haar harde tepel en door het vocht gleed haar tepel in Bart's eikel! Dit was wel heel bijzonder, ze herhaalde dit met haar ander borst en ook daar lukte dit.

Inmiddels was Fanny naar de WC geweest en kwam de kamer terug binnen gelopen. Ze wilde nu maar een ding en dat was zo snel mogelijk die dikke lul in haar voelen. Met haar handen steunde ze op het studiebureau in de kleine studentenkamer en duwde haar kont naar achter. Hij voelde het vocht en de warmte van Fanny om zijn eikel en moest zich inhouden om niet meteen door te stoten.

Net als vrijdag floepte zijn eikel ineens naar binnen toen hij op de helft was. Ze zat op de rand van het bed op ongeveer een halve meter afstand gefascineerd te kijken hoe haar beste vriendin die enorme lul in haar kut liet binnendringen.

Hij was toch wel een beetje bang dat hij het verkeerd deed. Isabel zag zijn onzekerheid en besloot hem een beetje te coachen. Met haar andere hand pakte ze zacht zijn ballen vast. Fanny kreunde zacht en Isabel keek aandachtig toe. Bart kwam op het punt dat hij er helemaal in zat en hij duwde zacht tegen Fanny's billen. Hij voelde hoe Fanny strak om zijn lul geklemd was en het voelde heerlijk.

Hij keek naar opzij en zag Isabel met haar kleine tieten met harde tepels. Hij voelde de kriebels in zijn onderbuik en wist dat het niet lang zou duren voordat hij klaar zou komen.

Hij ging proberen het zo lang mogelijk uit te stellen om er extra lang van te kunnen genieten. Fanny op haar beurt voelde Bart's enorme pik langzaam in en uit haar drijfnatte kut glijden. Ze wist dat ze hem goed kon hebben dus hij mocht wel wat steviger te werk gaan. Wat een machtig gevoel moest dat zijn om zo'n dikke pik in je te voelen dacht ze. Bart stootte nu wat steviger en bij elke beweging kletste hij tegen Fanny's dikke billen aan.

Haar dikke borsten wiebelden onder haar, als Bart die nou ook eens even lekker zou kneden dan zou ze zeker snel klaar komen. Alsof Bart de gedachte van Fanny kon lezen liet hij zijn handen van de dijen van Fanny omhoog gaan en pakte zacht haar borsten vast. Hij voelde zijn lul kloppen, wat een heerlijke borsten had ze toch! Knijp in mijn tieten! Wat was die grote pik toch ongelofelijk lekker en Bart begon het neuken steeds beter te leren.

Ze voelde dat Bart nu stevig in haar borsten kneep en kon een schokkende beweging niet meer onderdrukken. Isabel stond er naast en was verbaasd hoe geil haar vriendin was.

Ze had verwacht dat ze op een schoolse manier Bart wat gingen leren maar ze merkte dat haar vriendin er vooral zelf van aan het genieten was. Ze hoopte dat ze dat zelf straks ook zou meemaken! Bart voelde dat hij tegen zijn hoogtepunt aan zat en omdat hij niet wist of hij nu wel of niet in Fanny mocht klaarkomen stopte hij even met stoten en haalde zijn lul uit Fanny's kut. Fanny kreunde nu hard en ongecontroleerd.

Bart vond het heerlijk dat Fanny zo tegen hem praatte, hij voelde zich nu even geen tiener meer die seks les kreeg maar gewoon een man die een vrouw lekker neukt. De gedachte dat Fanny heerlijk van zijn lul genoot bracht hem echter wel snel naar zijn hoogtepunt en hij voelde dat hij niet meer zou kunnen stoppen. Het kon hem ook niet meer schelen of Fanny het wel of niet wilde maar hij ging gewoon lekker in haar klaarkomen.

Bart voelde zijn zaad borrelen in zijn ballen en bij zijn laatste beweging werd zijn lul nog net even iets dikker en harder. Hij trok Fanny tegen zich aan en voelde zijn sperma door zijn lul stromen. Fanny schokte ongecontroleerd, Bart was zo lekker aan het stoten geweest dat ze nu dicht tegen haar orgasme aan zat.

Ze voelde dat Bart iets stagneerde en ze voelde dat Bart's nu nu nog stijver en groter werd in haar kut. Ze voelde dat Bart ging komen en met de gedachten dat Bart zijn lul nu in haar ging leegspuiten kwam ze schokkend klaar. Terwijl haar hele lijf verkrampte voelde ze hoe Bart klaar kwam en haar kut vulde met zijn sperma. Ze voelde hoe Bart hard haar borsten nog steviger vastgreep en nog een aantal keer na schokte en de laatste resten sperma uit zijn lul in haar perste. Isabel had er naast gestaan en ze was sprakeloos.

Wat een geil gezicht was dit en wat was Fanny een geile doos zeg, dit had ze niet verwacht! Ze keek naar Bart die alweer een beetje bij aan het komen was. Maar Fanny was nog even goed van de kaart. Kim Holland Amateursex , Pornootjes. Rijke man neukt twee blondjes. Groot geschapen neger neukt klein kutje. Leraar neukt russisch kutje. Opa heeft sex met jong sletje. Vrouw met harige kut is geil. Geil negerinnetje geneukt door grote pik. Jongen neukt harige kut van zijn vriendin.

Aziatisch sletje geneukt door grote lul. Dries neukt een harige natte kut. Harige slet geneukt door de buurman. Webcamsex - Neuken - Sex Shop.

..

Escort zeeland erotische massage zutphen

Kim Holland Amateursex , Pornootjes. Rijke man neukt twee blondjes. Groot geschapen neger neukt klein kutje. Leraar neukt russisch kutje. Opa heeft sex met jong sletje. Vrouw met harige kut is geil. Geil negerinnetje geneukt door grote pik. Jongen neukt harige kut van zijn vriendin.

Aziatisch sletje geneukt door grote lul. Dries neukt een harige natte kut. Harige slet geneukt door de buurman. Webcamsex - Neuken - Sex Shop. Bart wist meteen wie ze bedoelde. Ja, dat was een prachtige vrouw. Hij zag ze vaak hardlopen door de buurt in haar strakke legging en shirt. Hij vond dat ze een geweldig figuur had en inderdaad leek dat best veel op dat van zijn eerdere vriendinnetjes.

Hij zou maar wat graag zijn lul in Isabel uitproberen. Ja, ik denk wel dat het goed is om het haar te vragen. Ik vind het wel spannend, ben jij er ook bij dan? Meteen nadat ze had opgehangen belde Fanny naar Isabel: Hij vond je altijd al een leuk vrouw, zei hij.

Hij stelde echter wel een conditie. Hij wil dat ik er bij ben. Maar Isabel reageerde positief: Hopelijk is het voor jou ook geen probleem? Voor mij helemaal geen probleem. Omdat ze alle drie eigenlijk niet konden wachten werd meteen de volgende ochtend afgesproken. Fanny en Isabel zouden naar Bart's studentenkamer komen want het zou opvallen als Bart ineens op dinsdag in de straat van zijn ouders zou worden gesignaleerd. Die dag stonden Fanny en Isabel om half tien bij Bart voor de deur.

Alle medestudenten waren naar college gegaan maar Bart had gezegd dat ie zich niet lekker voelde en een dagje over sloeg. Hij liet de dames binnen en met drie zoenen kusten ze elkaar vriendelijk gedag. De klik tussen Isabel en Bart was zoals verwacht meteen goed.

Bart had thee gezet en had de pot meegenomen naar zijn kamer. Fanny liep als laatste zijn kamer in en zag een sleutel in het slot van de deur zitten. Ze deed de deur dicht en draaide de sleutel om. Bart, doe ook je gordijnen dicht want de buren hoeven ook niet mee te genieten. Het was eigenlijk heel gezellig zo! Nadat ze even thee hadden gedronken en wat gepraat kwam Fanny ter zake. Met Isabel er nu bij herhaalde ze nog eens wat het 'probleem' van Bart was.

Ze vertelde over zijn grote lul en vertelde bijna wetenschappelijk hoe ze vrijdag hadden getest of zijn lul niet te groot was om te kunnen neuken. Misschien wil je je kleren alvast uitdoen? Bart knikte en deed zijn broek omlaag. Hij trok in een keer ook zijn boxer mee zodat zijn half slappe lul er meteen uit floepte.

Bart gehoorzaamde en voelde zijn lul stijf worden door de aandacht van de twee vrouwen. Hij is jong en kan zijn orgasme nog niet goed controleren. Ik neem aan dat je niet wilt dat Bart in je klaar komt? Zal ik je weer aftrekken net als de vorige keer? Als zij ook naakt zouden zijn zou het een kleine moeite zijn om klaar te komen schatte hij in.

Hij besloot het erop te wagen. Dat zou me erg opwinden en dan kom ik makkelijk klaar. Isabel en Fanny keken elkaar aan en Isabel zei: Isabel was zoals verwacht super slank en had hele kleine tietjes die zelfs te klein waren om te hangen. Bart vond het heel sexy. Haar heupen waren wel wat breed in verhouding met de rest van haar lichaam maar toen Isabel haar slipje uitdeed zag Bart een mooi kaalgeschoren klein kutje.

Fanny had hij natuurlijk al eens naakt gezien maar hij vond het weer mooi om te zien hoe haar grote borsten lekker wiebelden en toen Fanny haar slipje uit deed vroeg Bart zich af of hij vandaag misschien ook nog eens bij Fanny naar binnen mocht, dat zou hij best willen.

Bart's lul groeide meteen naar volle sterkte en Isabel keek bewonderend. Zo'n grote lul had ze inderdaad nog nooit gezien maar ze was vastbesloten om die in haar kut te krijgen. Ik ben heel benieuwd of hij straks in mij past. Alleen dan kan Bart's piemel soepel er in glijden. Hoewel hij het lekker vond dat Fanny hem aftrok, wilde hij eigenlijk gewoon met zijn lul in haar kut.

Misschien kon hij eerst nog eens in Fanny om op te warmen? Dan weet ze een beetje wat ze kan verwachten. Want we zijn hier voor haar natuurlijk. Bart gaf Fanny zijn badjas zodat ze niet naakt over de gang naar het toilet hoefde. Terwijl ze de kamer uit liep pakte Isabel de lul van Bart vast. Ze zag dat er een druppel voorvocht uit de eikel kwam en duwde deze tegen een van haar kleine borsten. Ze bewoog de eikel rond haar kleine tepel die keihard werd. Nu duwde ze het spleetje van de eikel op haar harde tepel en door het vocht gleed haar tepel in Bart's eikel!

Dit was wel heel bijzonder, ze herhaalde dit met haar ander borst en ook daar lukte dit. Inmiddels was Fanny naar de WC geweest en kwam de kamer terug binnen gelopen. Ze wilde nu maar een ding en dat was zo snel mogelijk die dikke lul in haar voelen. Met haar handen steunde ze op het studiebureau in de kleine studentenkamer en duwde haar kont naar achter. Hij voelde het vocht en de warmte van Fanny om zijn eikel en moest zich inhouden om niet meteen door te stoten.

Net als vrijdag floepte zijn eikel ineens naar binnen toen hij op de helft was. Ze zat op de rand van het bed op ongeveer een halve meter afstand gefascineerd te kijken hoe haar beste vriendin die enorme lul in haar kut liet binnendringen.

Hij was toch wel een beetje bang dat hij het verkeerd deed. Isabel zag zijn onzekerheid en besloot hem een beetje te coachen. Met haar andere hand pakte ze zacht zijn ballen vast. Fanny kreunde zacht en Isabel keek aandachtig toe. Bart kwam op het punt dat hij er helemaal in zat en hij duwde zacht tegen Fanny's billen.

Hij voelde hoe Fanny strak om zijn lul geklemd was en het voelde heerlijk. Hij keek naar opzij en zag Isabel met haar kleine tieten met harde tepels. Hij voelde de kriebels in zijn onderbuik en wist dat het niet lang zou duren voordat hij klaar zou komen. Hij ging proberen het zo lang mogelijk uit te stellen om er extra lang van te kunnen genieten. Fanny op haar beurt voelde Bart's enorme pik langzaam in en uit haar drijfnatte kut glijden.

Ze wist dat ze hem goed kon hebben dus hij mocht wel wat steviger te werk gaan. Wat een machtig gevoel moest dat zijn om zo'n dikke pik in je te voelen dacht ze. Bart stootte nu wat steviger en bij elke beweging kletste hij tegen Fanny's dikke billen aan.

Haar dikke borsten wiebelden onder haar, als Bart die nou ook eens even lekker zou kneden dan zou ze zeker snel klaar komen. Alsof Bart de gedachte van Fanny kon lezen liet hij zijn handen van de dijen van Fanny omhoog gaan en pakte zacht haar borsten vast. Hij voelde zijn lul kloppen, wat een heerlijke borsten had ze toch! Knijp in mijn tieten! Wat was die grote pik toch ongelofelijk lekker en Bart begon het neuken steeds beter te leren. Ze voelde dat Bart nu stevig in haar borsten kneep en kon een schokkende beweging niet meer onderdrukken.

Isabel stond er naast en was verbaasd hoe geil haar vriendin was. Ze had verwacht dat ze op een schoolse manier Bart wat gingen leren maar ze merkte dat haar vriendin er vooral zelf van aan het genieten was. Ze hoopte dat ze dat zelf straks ook zou meemaken! Bart voelde dat hij tegen zijn hoogtepunt aan zat en omdat hij niet wist of hij nu wel of niet in Fanny mocht klaarkomen stopte hij even met stoten en haalde zijn lul uit Fanny's kut. Fanny kreunde nu hard en ongecontroleerd.

Bart vond het heerlijk dat Fanny zo tegen hem praatte, hij voelde zich nu even geen tiener meer die seks les kreeg maar gewoon een man die een vrouw lekker neukt. De gedachte dat Fanny heerlijk van zijn lul genoot bracht hem echter wel snel naar zijn hoogtepunt en hij voelde dat hij niet meer zou kunnen stoppen. Het kon hem ook niet meer schelen of Fanny het wel of niet wilde maar hij ging gewoon lekker in haar klaarkomen.

Bart voelde zijn zaad borrelen in zijn ballen en bij zijn laatste beweging werd zijn lul nog net even iets dikker en harder. Hij trok Fanny tegen zich aan en voelde zijn sperma door zijn lul stromen. Fanny schokte ongecontroleerd, Bart was zo lekker aan het stoten geweest dat ze nu dicht tegen haar orgasme aan zat.

Ze voelde dat Bart iets stagneerde en ze voelde dat Bart's nu nu nog stijver en groter werd in haar kut. Ze voelde dat Bart ging komen en met de gedachten dat Bart zijn lul nu in haar ging leegspuiten kwam ze schokkend klaar.

Terwijl haar hele lijf verkrampte voelde ze hoe Bart klaar kwam en haar kut vulde met zijn sperma. Ze voelde hoe Bart hard haar borsten nog steviger vastgreep en nog een aantal keer na schokte en de laatste resten sperma uit zijn lul in haar perste.

Isabel had er naast gestaan en ze was sprakeloos. Wat een geil gezicht was dit en wat was Fanny een geile doos zeg, dit had ze niet verwacht! Ze keek naar Bart die alweer een beetje bij aan het komen was.

Maar Fanny was nog even goed van de kaart. Ze was zo intens klaargekomen, het was nog veel lekkerder geweest dat de eerste keer. Isabel bukte zich naar Fanny toen en legde haar hand op haar schouder, "gaat het schat?

Fanny zuchtte, "Pfff, ja, dank je Isabel, dit was heftig zeg. Isabel boog voorover en gaf Fanny een kus op haar wang. Fanny ontving Isabel's kus met open mond en hun tongen verstrengelden met elkaar. Bart stond op het punt om zijn lul uit Fanny terug te trekken en zag hoe de beide vrouwen elkaar liefkozend zoenden.

Wat een prachtig gezicht was dit! Terwijl hij gefascineerd stond te kijken naar de twee vrouwen stopte Isabel langzaam met het kussen van Fanny en richtte zich op. Ze keek Bart aan. Omdat ze veel kleiner was dan Bart legde ze een hand in zijn nek en trok zijn hoofd zacht naar haar toe. Met tongzoenen had Bart meer dan genoeg ervaring en hij beantwoordde Isabel's initiatief met overgave. Het werd daardoor een erg intense en geile tongzoen.

Dat kan ie echt heerlijk! Bart waande zich in de hemel hier stond hij met zijn lul nog in Fanny terwijl hij heerlijk tongzoende met Isabel. Hoewel hij net was klaargekomen wond het zoenen hem zo op dat zijn lul weer hard werd. Fanny was inmiddels bijgekomen van haar intense orgasme en zag Isabel tongen met Bart. Toen voelde ze Bart's lul weer gestaag groeien in haar kut. Bij zijn eikel moest hij iets kracht zetten en met een zacht plop kwam ook zijn eikel eruit met nog een dikke sliert sperma tussen zijn eikel en Fanny's kut.

Isabel liet zich op haar knieën zakken, pakte Bart's lul vast en likte het sperma met haar tong eraf. Ze slikte het opzichtig door waarbij ze geil naar Bart opkeek. Fanny was omgedraaid en was naar Isabel op haar knieën gaan zitten. Ze bewoog op en neer en zoog al het overgebleven geil eraf. Ze liet Bart's lul uit haar mond glijden en slikte het geil door terwijl ze Isabel ondeugend aan keek. Isabel pakte Fanny zacht vast in haar nek en trok haar naar zich toe voor een intense tongzoen.

Nu voelde ze meteen ook het verschil met de lul van haar eigen man Teun. Alleen deze eikel al vulde bijna haar hele mond maar ze duwde moedig door om toch meer van deze enorme jongenslul in haar te krijgen. Net voordat ze moest kokhalzen trok ze weer terug en herhaalde deze beweging een aantal keer. Fanny zat er met aandacht naar te kijken. Haar kleine, fijngebouwde vriendin leek echt geen probleem te hebben met deze hele grote lul en ze merkte dat Isabel zeker net zo geil was als dat ze zelf even daarvoor was.

Ze was drijfnat van onderen. Wat een heerlijke kontje had ze zo, veel kleiner dan Fanny en onder tussen die billen en haar bovenbenen zag Bart haar natte glanzende schaamlippen tevoorschijn komen.

Hij wist nu wat ie moest doen en duwde zijn dikke eikel en zachtjes tegen aan. Isabel voelde de grote eikel tussen haar schaamlippen komen tegen haar opening duwen. Ze kwam meteen in een hogere staat van opwinding en begon zwaarder te ademen.

Ze voelde echter niets binnen dringen. Maar het lukte niet om hem binnen te krijgen, het was raar, alsof Bart niet hard genoeg duwde. Hij dacht aan zijn eerdere vriendinnetjes en werd nu wat nerveus dat het toch niet paste.

Bij het steviger duwen voelde hij de opening van Isabel's kut heel veel weerstand bieden op zijn eikel en hij durfde gewoon niet door te duwen. Fanny stond naast Bart en zei, "geeft niks, Bart, Isabel is natuurlijk ook zo slank, misschien is het wel echt zo dat je daarvoor iets te groot bent geschapen.

Maar ik denk dat we een ander standje moeten proberen. Bart, als jij nou op je rug op je bed gaat liggen, dan zal ik op je lul gaan zitten en hoe je je geen zorgen te maken want dan doe ik het duwen zelf.transex afspraak enorme lul in klein kutje

Elke dag trok hij zich wel drie keer af met die gedachten. Fanny daarentegen voelde zich vooral schuldig. Haar man Jan was die avond thuis gekomen en toen ze naar bed gingen wilde hij nog wel even neuken. Fanny hield het af door te zeggen dat ze moe was maar toen Jan de volgende ochtend weer met zijn stijve leuter tegen haar aan kwam liggen, liet ze het toch toe.

Ze vond het heel raar om nu Jan's lul in haar te hebben, ze had het gevoel dat haar kutje veel te wijd was voor Jan's bescheiden pik en ze was zelfs een beetje bang dat Jan het zou merken dat er iets heel groots in had gezeten. Jan ging echter gewoon zijn gang en net als altijd kwam hij gewoon klaar na een tijdje te hebben geneukt. Fanny had zichzelf ook bevredigd door haar klitje tegelijk te masseren en daardoor waren ze vrijwel tegelijk klaargekomen.

Het enige dat anders was dan andere keren waren Fanny's gedachten, toen ze Bart's gigantische lul in haar gedachten voorstelde, was het klaarkomen ineens niet moeilijk meer geweest. Terwijl Bart dat weekend lekker ging stappen en om te proberen te scoren wist Fanny eigenlijk geen raad met zichzelf. Aan de ene kant wilde ze trouw blijven aan Jan en het neuken met Bart als eenmalige gebeurtenis zien.

Tegelijkertijd voelde ze kriebels in haar onderbuik als je alleen al aan Bart dacht. Op zondagmiddag droomde ze wat weg terwijl ze op de bank lag te lezen en ze zag Bart's machtige lul weer voor zich.

Het geil stroomde uit haar kut en ze moest zich haasten naar boven om een schoon slipje aan te trekken en niet door te lekken. Op maandagochtend ging Fanny net als alle maandagen naar de sportschool met haar beste vriendin Isabel. Isabel was weliswaar 47 jaar, maar ze had een bijna meisjesachtig lichaam. Ze was klein van stuk, en was heel slank. Ze sportte veel en at altijd heel gezond.

Aan haar gezicht zag je haar leeftijd, maar haar kleine borsten en echt dunne figuur leken meer op een puber dan een vrouw van In verhouding tot de rest van haar lichaam had ze wel ietwat brede heupen, maar alles was verder super slank en afgetraind.

Isabel woonde een paar straten bij Fanny vandaan en was getrouwd met Teun en had 2 kinderen. Fanny wist dat Isabel niets tekort kwam want Teun was dol op haar en Isabel vertelde vaak smeuïge verhalen over hoe ze seks hadden. Nadat ze gesport hadden gingen ze thee drinken bij Isabel thuis.

Vrijwel meteen liet Fanny het gesprek komen op wat er vrijdag gebeurd was. Ze had weliswaar met Bart afgesproken er met niemand over te praten maar ze moest gewoon haar twijfels bij iemand kwijt.

Uiteraard was Isabel enorm verbaasd over het verhaal van Fanny en Bart. Ze luisterde naar Fanny's twijfels en haar gevoel naar Jan toe.

Isabel stelde Fanny gerust door te stellen dat heel veel relaties juist goed blijven als een van de partners ook buiten de relatie dingen vindt die binnen de relatie niet mogelijk zijn. Isabel vond dat het gewoon moest kunnen. Maar in elk geval zou mijn nieuwsgierigheid ook wel zijn gewekt door zijn verhalen en die te grote piemel van hem. Ze had veel ervaring met verschillende mannen hoewel ze sinds Teun wel monogaam was. Ze had nog nooit een lul gezien of gevoeld die te groot voor haar was ondanks haar tengere lijf en ze kon het zich eigenlijk ook niet voorstellen.

Ze had twee kinderen gebaard dus een grote lul kon geen probleem zijn. Kijk, ik ben vrij fors en heb een flinke kont maar we hebben natuurlijk niet kunnen testen of zijn lul in vrouw past die eenzelfde figuur heeft als jij.

Isabel wist even niet wat te zeggen, zojuist had ze een grote mond gehad maar nu leek het erop dat dat misschien wel werkelijkheid zou kunnen worden.

Hij weet wie je bent en gezien zijn geiligheid geloof ik niet dat hij 'nee' zal zeggen. Ze spraken af dat Fanny Bart zou bellen met het voorstel. Meteen die middag belde Fanny Bart op. Nadat ze eerst had gehoord dat het goed met hem ging kwam ze ter zake: Integendeel, ze kwam met een voorstel waarvan zijn lul in zijn broek alweer groeide.

Ze woont een paar straten verderop. Ze is een goede vriendin van mij. Bart wist meteen wie ze bedoelde. Ja, dat was een prachtige vrouw. Hij zag ze vaak hardlopen door de buurt in haar strakke legging en shirt. Hij vond dat ze een geweldig figuur had en inderdaad leek dat best veel op dat van zijn eerdere vriendinnetjes. Hij zou maar wat graag zijn lul in Isabel uitproberen.

Ja, ik denk wel dat het goed is om het haar te vragen. Ik vind het wel spannend, ben jij er ook bij dan? Meteen nadat ze had opgehangen belde Fanny naar Isabel: Hij vond je altijd al een leuk vrouw, zei hij.

Hij stelde echter wel een conditie. Hij wil dat ik er bij ben. Maar Isabel reageerde positief: Hopelijk is het voor jou ook geen probleem? Voor mij helemaal geen probleem. Omdat ze alle drie eigenlijk niet konden wachten werd meteen de volgende ochtend afgesproken. Fanny en Isabel zouden naar Bart's studentenkamer komen want het zou opvallen als Bart ineens op dinsdag in de straat van zijn ouders zou worden gesignaleerd.

Die dag stonden Fanny en Isabel om half tien bij Bart voor de deur. Alle medestudenten waren naar college gegaan maar Bart had gezegd dat ie zich niet lekker voelde en een dagje over sloeg. Hij liet de dames binnen en met drie zoenen kusten ze elkaar vriendelijk gedag.

De klik tussen Isabel en Bart was zoals verwacht meteen goed. Bart had thee gezet en had de pot meegenomen naar zijn kamer. Fanny liep als laatste zijn kamer in en zag een sleutel in het slot van de deur zitten.

Ze deed de deur dicht en draaide de sleutel om. Bart, doe ook je gordijnen dicht want de buren hoeven ook niet mee te genieten. Het was eigenlijk heel gezellig zo! Nadat ze even thee hadden gedronken en wat gepraat kwam Fanny ter zake.

Met Isabel er nu bij herhaalde ze nog eens wat het 'probleem' van Bart was. Ze vertelde over zijn grote lul en vertelde bijna wetenschappelijk hoe ze vrijdag hadden getest of zijn lul niet te groot was om te kunnen neuken.

Misschien wil je je kleren alvast uitdoen? Bart knikte en deed zijn broek omlaag. Hij trok in een keer ook zijn boxer mee zodat zijn half slappe lul er meteen uit floepte. Bart gehoorzaamde en voelde zijn lul stijf worden door de aandacht van de twee vrouwen.

Hij is jong en kan zijn orgasme nog niet goed controleren. Ik neem aan dat je niet wilt dat Bart in je klaar komt? Zal ik je weer aftrekken net als de vorige keer? Als zij ook naakt zouden zijn zou het een kleine moeite zijn om klaar te komen schatte hij in. Hij besloot het erop te wagen. Dat zou me erg opwinden en dan kom ik makkelijk klaar.

Isabel en Fanny keken elkaar aan en Isabel zei: Isabel was zoals verwacht super slank en had hele kleine tietjes die zelfs te klein waren om te hangen.

Bart vond het heel sexy. Haar heupen waren wel wat breed in verhouding met de rest van haar lichaam maar toen Isabel haar slipje uitdeed zag Bart een mooi kaalgeschoren klein kutje. Fanny had hij natuurlijk al eens naakt gezien maar hij vond het weer mooi om te zien hoe haar grote borsten lekker wiebelden en toen Fanny haar slipje uit deed vroeg Bart zich af of hij vandaag misschien ook nog eens bij Fanny naar binnen mocht, dat zou hij best willen.

Bart's lul groeide meteen naar volle sterkte en Isabel keek bewonderend. Zo'n grote lul had ze inderdaad nog nooit gezien maar ze was vastbesloten om die in haar kut te krijgen. Ik ben heel benieuwd of hij straks in mij past. Alleen dan kan Bart's piemel soepel er in glijden. Hoewel hij het lekker vond dat Fanny hem aftrok, wilde hij eigenlijk gewoon met zijn lul in haar kut. Misschien kon hij eerst nog eens in Fanny om op te warmen? Dan weet ze een beetje wat ze kan verwachten.

Want we zijn hier voor haar natuurlijk. Bart gaf Fanny zijn badjas zodat ze niet naakt over de gang naar het toilet hoefde.

Terwijl ze de kamer uit liep pakte Isabel de lul van Bart vast. Ze zag dat er een druppel voorvocht uit de eikel kwam en duwde deze tegen een van haar kleine borsten. Ze bewoog de eikel rond haar kleine tepel die keihard werd. Nu duwde ze het spleetje van de eikel op haar harde tepel en door het vocht gleed haar tepel in Bart's eikel!

Dit was wel heel bijzonder, ze herhaalde dit met haar ander borst en ook daar lukte dit. Inmiddels was Fanny naar de WC geweest en kwam de kamer terug binnen gelopen. Ze wilde nu maar een ding en dat was zo snel mogelijk die dikke lul in haar voelen. Met haar handen steunde ze op het studiebureau in de kleine studentenkamer en duwde haar kont naar achter.

Hij voelde het vocht en de warmte van Fanny om zijn eikel en moest zich inhouden om niet meteen door te stoten. Net als vrijdag floepte zijn eikel ineens naar binnen toen hij op de helft was. Ze zat op de rand van het bed op ongeveer een halve meter afstand gefascineerd te kijken hoe haar beste vriendin die enorme lul in haar kut liet binnendringen. Hij was toch wel een beetje bang dat hij het verkeerd deed. Isabel zag zijn onzekerheid en besloot hem een beetje te coachen. Met haar andere hand pakte ze zacht zijn ballen vast.

Fanny kreunde zacht en Isabel keek aandachtig toe. Bart kwam op het punt dat hij er helemaal in zat en hij duwde zacht tegen Fanny's billen.

Hij voelde hoe Fanny strak om zijn lul geklemd was en het voelde heerlijk. Hij keek naar opzij en zag Isabel met haar kleine tieten met harde tepels. Hij voelde de kriebels in zijn onderbuik en wist dat het niet lang zou duren voordat hij klaar zou komen.

Hij ging proberen het zo lang mogelijk uit te stellen om er extra lang van te kunnen genieten. Fanny op haar beurt voelde Bart's enorme pik langzaam in en uit haar drijfnatte kut glijden. Ze wist dat ze hem goed kon hebben dus hij mocht wel wat steviger te werk gaan. Wat een machtig gevoel moest dat zijn om zo'n dikke pik in je te voelen dacht ze. Bart stootte nu wat steviger en bij elke beweging kletste hij tegen Fanny's dikke billen aan.

Haar dikke borsten wiebelden onder haar, als Bart die nou ook eens even lekker zou kneden dan zou ze zeker snel klaar komen. Alsof Bart de gedachte van Fanny kon lezen liet hij zijn handen van de dijen van Fanny omhoog gaan en pakte zacht haar borsten vast. Hij voelde zijn lul kloppen, wat een heerlijke borsten had ze toch!

Knijp in mijn tieten! Wat was die grote pik toch ongelofelijk lekker en Bart begon het neuken steeds beter te leren. Ze voelde dat Bart nu stevig in haar borsten kneep en kon een schokkende beweging niet meer onderdrukken.

Isabel stond er naast en was verbaasd hoe geil haar vriendin was. Ze had verwacht dat ze op een schoolse manier Bart wat gingen leren maar ze merkte dat haar vriendin er vooral zelf van aan het genieten was.

Ze hoopte dat ze dat zelf straks ook zou meemaken! Bart voelde dat hij tegen zijn hoogtepunt aan zat en omdat hij niet wist of hij nu wel of niet in Fanny mocht klaarkomen stopte hij even met stoten en haalde zijn lul uit Fanny's kut. Fanny kreunde nu hard en ongecontroleerd. Bart vond het heerlijk dat Fanny zo tegen hem praatte, hij voelde zich nu even geen tiener meer die seks les kreeg maar gewoon een man die een vrouw lekker neukt. De gedachte dat Fanny heerlijk van zijn lul genoot bracht hem echter wel snel naar zijn hoogtepunt en hij voelde dat hij niet meer zou kunnen stoppen.

Het kon hem ook niet meer schelen of Fanny het wel of niet wilde maar hij ging gewoon lekker in haar klaarkomen. Bart voelde zijn zaad borrelen in zijn ballen en bij zijn laatste beweging werd zijn lul nog net even iets dikker en harder. Hij trok Fanny tegen zich aan en voelde zijn sperma door zijn lul stromen. Fanny schokte ongecontroleerd, Bart was zo lekker aan het stoten geweest dat ze nu dicht tegen haar orgasme aan zat.

Ze voelde dat Bart iets stagneerde en ze voelde dat Bart's nu nu nog stijver en groter werd in haar kut. Ze voelde dat Bart ging komen en met de gedachten dat Bart zijn lul nu in haar ging leegspuiten kwam ze schokkend klaar. Terwijl haar hele lijf verkrampte voelde ze hoe Bart klaar kwam en haar kut vulde met zijn sperma. Ze voelde hoe Bart hard haar borsten nog steviger vastgreep en nog een aantal keer na schokte en de laatste resten sperma uit zijn lul in haar perste.

Isabel had er naast gestaan en ze was sprakeloos. Wat een geil gezicht was dit en wat was Fanny een geile doos zeg, dit had ze niet verwacht! Ze keek naar Bart die alweer een beetje bij aan het komen was.

Maar Fanny was nog even goed van de kaart. Kim Holland Amateursex , Pornootjes. Rijke man neukt twee blondjes. Groot geschapen neger neukt klein kutje. Leraar neukt russisch kutje. Opa heeft sex met jong sletje.

Vrouw met harige kut is geil. Geil negerinnetje geneukt door grote pik. Jongen neukt harige kut van zijn vriendin. Aziatisch sletje geneukt door grote lul. Dries neukt een harige natte kut. Harige slet geneukt door de buurman. Webcamsex - Neuken - Sex Shop.

..


Tight teen pussy takes instructors huge cock Nubile Films - Geneukte tienerkut druipt van de sperma Tieners houden van grote lullen - Janice Griffith TeenCurves - Bubbelkont tienertje Jillian Janson stript voor haar vriendje 7.

Heavenly beauty, so pretty face and young sexy body. American living inthe UK! Advertenties Door Traffic Junky. Tiny4K - Klein blondje Lola Reve krijgt een enorme lul in haar kutje. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen!

Tiny4K - Schattige kleine Aubrey Gold krijgt een mondvol pik 2. PornPros - Lola Reve gets her ass fucked hard K views. Brunette tiener vingerneukt haar poesje om op te warmen - Tiny4K 1.

Lola Reve K views. Tiny4K - Sydney Cole krijgt een pik diep in haar mooie kleine kut 6. Alle commentaren 2 Log in of Registreer nu om een reactie te posten!

Populaire Commentaren Recente Commentaren. Dat komt goed uit, want hij wilde ze toch al in hun keeltjes neuken, voordat hij ze achterlangs af zou gaan palen. Home   »   Sexfilms   »   Geile neger neukt blonde sletjes. Kim Holland Amateursex , Pornootjes.

Rijke man neukt twee blondjes. Groot geschapen neger neukt klein kutje. Leraar neukt russisch kutje. Opa heeft sex met jong sletje. Vrouw met harige kut is geil. Geil negerinnetje geneukt door grote pik.

Jongen neukt harige kut van zijn vriendin. Aziatisch sletje geneukt door grote lul. Dries neukt een harige natte kut.Sex brabant sexfeest limburg

  • Net Webshop Copyright - Opwindend. Alle medestudenten waren naar college gegaan maar Bart had gezegd dat ie zich niet lekker voelde en een dagje over sloeg.
  • Sexdate drenthe moeders natte kut
  • Bart trok zijn spijkerbroek en T-shirt weer aan en Fanny deed nu ook een spijkerbroek aan met een bloesje er boven. Femke had al vaak aangegeven Bart een erg leuke jongen te vinden dus als ze uit zou vinden dat haar moeder met hem neukte zou dat wel eens tot problemen kunnen leiden.
  • Een lekker wijf neuken poesjes neuken

Gratis online seks clit likken


Ga Terug Je bent nu uitgelogd. Tiny4K - Alex Grey's strakke kutje genomen door een grote lul 3. Halloween Tiny4K - Janice Griffith speelt de stoute, kleine slet Tiny4k - Uma Jolie wordt keihard geneukt door J Macs enorme lul 2. Tight teen pussy takes instructors huge cock Nubile Films - Geneukte tienerkut druipt van de sperma Tieners houden van grote lullen - Janice Griffith TeenCurves - Bubbelkont tienertje Jillian Janson stript voor haar vriendje 7.

Heavenly beauty, so pretty face and young sexy body. American living inthe UK! Advertenties Door Traffic Junky. Tiny4K - Klein blondje Lola Reve krijgt een enorme lul in haar kutje.

Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe pornosterren voor x. Maar als ze op het internet voor de gein een beetje zitten te kijken naar sexadvertenties, zien ze ineens een oproep van een kerel die maar wat graag twee meiden wil neuken die een enorme pik hebben kunnen. De sletjes kijken elkaar aan en beslissen een afspraak met die gast te maken.

Ze zien ergens lager in het bericht een fotootje van hem staan. Het is een lekkere donkere kerel die met zijn enorme paal aan het spelen is. De meiden spreken op een hotelkamer met hem af en zitten hem naakt op te wachten.

Hij komt binnen en wil meteen wel beginnen en laat daarom zijn broek dadelijk zakken. De monden van de twee vrouwen vallen open van verbazing. Dat komt goed uit, want hij wilde ze toch al in hun keeltjes neuken, voordat hij ze achterlangs af zou gaan palen. Buurtsex zoeken via het internet is steeds makkelijker. We hopen dat u iemand zult vinden met dezelfde seksuele verlangens als u. Ben al een tijdje bezig om met iemand in contact te komen. Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt dan direct een e-mail van ons met een nieuw wachtwoord.

Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal. Sexdateconnect zorgt ervoor dat contact leggen en praten met vrouwen voor mij laagdrempelig wordt. Ben zelf vaak geil en voel me regelmatig eenzaam. Allemaal fake profielen Hele slechte "openingszinnen" ook al heb je nog geen profielfoto geplaatst Oplichters!! Buuf is een geile snol Op een site die BuurtSex heet kan je van alles verwachten, maar het was toch even schrikken toen ik ineens d foto van me buurvrouw voorbij zag komen.

Sex afspreken in de buurt Wanneer je wilt afspreken voor sex dien je jezelf eerst gratis aan te melden. Sex In De Buurt Zoeken neuken in de buurt. We hebben honderden leden bij jou in de buurt die op zoek zijn naar sex.